Back To Top

3x Murex Dive Resorts

Voor de derde maal op rij beleefden wij een TOPVAKANTIE in duikresort Murex/Manado !

Guest in front of Manado Tua Island

Johan, Gudy & Basrah

De riffen bieden duiken van wereldniveau ! We hebben elke dag genoten van de wereldberoemde drop offs van “TURTLE PARADISE”-Bunaken, evenals van de schitterende slopes van Manado Tua. Ook het eiland Siladen is onderwater een absolute topper. De riffen van deze eilanden zijn bedekt met prachtige koralen & sponzen én worden bewoond door talrijke schilpadden & napoleonvissen en imposante scholen vis. Verder hebben wij tijdens onze vakantie 3 adelaarsroggen en 8 witpuntrifhaaien gespot. Op een dag werd onze boot, onderweg naar een duikstek, omsingeld door nieuwsgierige “Pilot Whales”. Een ongelooflijke ervaring!

In de namiddag maakten we steeds een derde duik in de buurt van het resort: een muckdive. Tijdens deze duiken hebben we een grote variatie aan critters kunnen fotograferen. Dit natuurlijk dankzij onze privé-duikgids Basrah. Geen enkele critter ontsnapt aan zijn alziend oog!

En wat boven water betreft:

Pim van Schendel is de beste manager ever! Op een rustige manier heeft hij alles onder controle ! Zowel de boat crew als de resort staff standen elke dag met een stralende glimlach voor ons klaar. Verder is het eten heel lekker en was onze favoriete kamer “The Coconut” dagelijks tiptop in orde.

Tenslotte hebben we leuke dagtrips gemaakt naar onder meer:
– een kleurrijke, lokale markt,
– een schitterende vulkaan,
– adembenemende watervallen,
– hot springs,
– enz…

Samengevat: deze vakantie moet je toevoegen aan je “Bucket List”!

Wij gaan zeker nog terug, dus: CU @ MUREX !!!

Invalid Displayed Gallery

KEEP IN TOUCH

Dive, Snorkel and Explore More with us in beautiful North Sulawesi.

+62 811 4390 0091
[email protected]
Murex Dive Resorts, North Sulawesi, Indonesia
Follow Us: