Back To Top

Duiken in Noord-Sulawesi info avond

Op dinsdagavond 15 januari 2019 organiseren duikreisorganisatie Dive and Travel, Murex Dive Resorts en Lembeh Resort samen met onderwaterfotograaf en schrijver van de maandelijkse Bootsy’s Bubbels column in Duiken magazine, Peter “Bootsy” Boots een info avond over duiken in Noord-Sulawesi – Bunaken National Park, Bangka Island en Lembeh Strait – drie fantastische bestemmingen in Indonesië die je kan combineren in een Passport to Paradise.

Green Sea Turtle (Chelonia mydas)

Close up van een groene zeeschildpad in Bunaken ©Peter Boots

Tijdens de info avond zal Pim van Schendel, manager van Murex Dive Resorts in Indonesië, zelf aanwezig zijn en vertellen over de 2 Murex resorts in Manado & Bangka en de voordelen van de Passport to Paradise-trip. Het grootste voordeel? Je verliest geen kostbare duiktijd aan het reizen tussen de verschillende resorts omdat je onderweg duiken maakt op mooie, ongerepte locaties. Nog zo’n voordeel: geen duik is hetzelfde, de diversiteit van de duiklocaties is ongekend groot.

Murex Manado pool view

Murex Bangka

Daarnaast is ook Petra Schmiedl aanwezig, General Manager van het Lembeh Resort en zij zal alles vertellen over het fatastische duiken in de Lembeh Strait, de speciale critters die je daar kan vinden en de exceptionele service & standaard die in het Lembeh Resort wordt aangeboden.

Lembeh Resort luxury cottage

Lembeh Resort in de Lembeh Strait

Peter “Bootsy” Boots, bekend van zijn maandelijkse Bootsy’s Bubbels column in Duiken magazine, zal ook een presentatie doen over zijn ervaringen en avonturen in Noord-Sulawesi, begeleidt door zijn fantastische onderwater foto’s. Peter is in 2017 als deelnemer van de Photo Experience in Noord-Sulawesi geweest en in Oktober jongstleden heeft hij nogmaals 2 weken bij Murex in Manado & Bangka doorgebracht.

Giant frogfish antennarius commerson

Grote hengelaars vis in Bunaken Nationaal Park

Kortom een avond die je niet mag missen. Dit alles vind plaats in het zalencentrum ’t Veerhuis in Nieuwegein. Adres: Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein. Starttijd is 19:30 er is voldoende gratis parkeerruimte.

De entree is gratis. Je kunt je via de e-mail: [email protected] of telefonisch: 033-4571594 aanmelden voor de informatieavonden. Graag bij aanmelding je volledige contactgegevens en het aantal personen doorgeven. Kijk voor meer informatie op https://www.diveandtravel.nl/reis-informatieavonden-2019

Passport to Paradise

Join us for a Passport to Paradise and dive 3 distinct locations in North Sulawesi

If you’d like to see all of the highlights of North Sulawesi in one trip we recommend our Passport to Paradise program which allows you to discover 3 distinct diving areas (Bunaken-Bangka-Lembeh) with seamless boat diving transfers from resort to resort. No packing and drying gear, no wasted travel days – just dive, dive, dive!

KEEP IN TOUCH

Dive, Snorkel and Explore More with us in beautiful North Sulawesi.

+62 811 4390 0091
[email protected]
Murex Dive Resorts, North Sulawesi, Indonesia
Follow Us: